BURSA / İNEGÖL - KURŞUNLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Metin AKBULUT - OKUL MÜDÜRÜ

1976 Trabzon Köprübaşı Doğumluyum. İnegöl İmam Hatip Lisesini 1995 yılında bitirdim. Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2001 yılında mezun oldum. Memuriyet hayatıma 2002 yılında başladım. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2016 yılında mezun oldum. Öğretmenlik mesleğine 2018 yılında Bitlis Mutki de başladım. İki yıl öğretmenlik bir yıl Müdür Vekilliğinin ardından İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunda bir yıl Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yaptım. Yıldırım Bayezid İmam Hatip Ortaokulunda iki yıl Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. 08/09/2021 tarihinden itibaren Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.